Remonttihinnat kuriin kilpailuttamalla

Maanantai, Lokakuu 12, 2009
By Pekka - Dooxe tiimi

Dooxe.fi tarjouspyyntöpalvelun käyttäjät voivat säästää remontin hinnassa jopa 60%  ja keskimäärin säästö kalleimman ja halvimman tarjouksen välillä on ollut 30%.
Tämä osoittaa, että kilpailuttamalla kuluttajat voivat säästää ja torjua kustannusten nousua.

Remonttihintojen pilviä hipovista hinnoista uutisoi mm. Kauppalehti. Hintojen lisäksi taloyhtiöissä tuskaillaan tutun kysymyksen kanssa eli mistä löytää remontille tekijä. Dooxe.fi palvelussa on rekisteröityneenä 300 rakennusalan yritystä, joten tekijöitä on tarjolla.

Aiemmin kilpailuttaminen oli tavalliselle asunnon omistajalle työlästä. Soittokierros urakoitsijoille saattoi tuottaa pari tarjousta, mutta varsinaista kilpailuttamisesta oli turha puhua. Saman ongelman kanssa ovat painiskelleet muun muassa pienet taloyhtiöt. Dooxe.fi tarjouspyyntöpalvelu tarjoaa tehokkaan kanavan kilpailuttaa monenlaiset työt. Palvelun avulla on mahdollista löytää hyvä tekijä kilpailukykyisellä hinnalla.

Avainsanat: , , ,

Kommentit suljettu.