Remonttimiestä etsitään ympäri Suomea

Tiistai, Lokakuu 27, 2009
By Teemu -Dooxe tiimi

Suomen suosituin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu on valloittanut Suomen, sillä Dooxen palvelulla on ollut käyttäjiä jo yli 200 kaupungista. Suomen lisäksi puoli maailmaa tietää meistä!

Halogeenilamput pitäisi asentaa kattoon tai suihkun hana pitäisi siirtää, mutta mistä löytää remonttimies kun kaveripiirissä ei satu olemaan alan ammattilaisia? Tämä tilanne on tuttu tuhansille suomalaisille päivittäin ja palvelumme tilastot kertovat sen myös.

Dooxen rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu on ollut käytössä 11 kuukautta ja tänä aikana palvelussa on ollut käyttäjiä yli 200 eri kaupungista (kuva alla).  Noin puolet kävijöistä on tullut pääkaupunkiseudulta ja loput tasaisesti ympäri Suomea.  Näyttää siltä, että pääkaupunkiseudun asukkaat ovat valmiimpia ostamaan palveluita ammattitekijöiltä ja tällä tavoin hankkivat itselleen lisää vapaa-aikaa. Perinteisestihän suomalainen mies ja nainen tekee kaiken itse, eikä turvaudu ulkopuolisen apuun kuin äärimmäisessä hädässä. Onneksi tähän asenteeseen on tulossa vähitellen muutosta, sillä ammattilainen tekee melkeinpä aina paremmin sekä nopeammin työkohteen kuin tee-se-itse-mies/nainen ja lopputuloksesta ei tarvitse “keskustella” kotona jälkikäteen.

Dooxe Tarjouspyynnöt Suomessa

Mielenkiintoista on ollut myös huomata, että Dooxen palvelussa on ollut kävijöitä 78 eri maasta (katso kuva alla). Ilmeisesti tarvetta vastaavalle palvelulle on myös muissa maissa ja tämän haasteen olemme ottaneet vastaan mielellämme.

Dooxe kävijät eri maista

Avainsanat: , , , ,

Kommentit suljettu.