Dooxe täyttää vuoden

Torstai, Marraskuu 26, 2009
By Pekka - Dooxe tiimi

Tänään 26. marraskuuta tulee täyteen vuosi siitä, kun dooxe.fi palvelu avattiin käyttäjille. Vuosi on ollut meillä Dooxessa kiireistä ja vaiherikasta aikaa.

Palvelun avaamisen jälkeen jokainen päivä on kulunut tiiviisti sivuston ja koko palvelun edelleen kehittämisen ympärillä, muita yrittämiseen liittyviä töitä unohtamatta. Vuosi on mennyt yhdessä hujauksessa, ja nyt kun katsoo taaksepäin niin on siihen paljon mahtunut.

Meitä Dooxen tiimissä on innostanut positiivinen palaute käyttäjiltä. Pitkän päivän paras palkinto on ollut tyytyväisen käyttäjän palaute. Sillä on jaksanut taas  pusertaa eteenpäin.

Palveluiden ostaminen netistä on Suomessa vielä hyvin uutta, mutta se kasvaa jatkuvasti. Vuodessa dooxe.fi:n käyttäjäksi on rekisteröitynyt yli 1500 käyttäjää. Näistä 350 on yritystä tai urakoitsijaa, joten myös palvelun tarjoajat ovat löytäneet sivuillemme.

Yksi merkittävä lisäominaisuus, jonka olemme saaneet ensimmäisen vuoden aikana toimimaan on palvelun tarjoajien arvioinnit. Yrityksen/urakoitsijan/ammattitekijällä on mahdollista luoda hyvä ikään kuin avoin cv-sivuillemme. Tämä onnistuu, kun tekee työnsä hyvin ja saa työn tilaajalta hyvät arvioinnit. Nämä arvioinnit antavat seuraaville käyttäjille arvokasta lisätietoa tekijästä valintapäätöstä tehdessä. Arvioinnin avulla tekijä pystyy myös perustelemaan hintaansa.

Me haluamme jatkossakin palvella dooxe.fi sivuston käyttäjiä mahdollisimman hyvin ja kuulemme mielellämme käyttäjien palautteita, -tällä tavoin voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi, kun toimintamme toinen vuosi etenee.

Avainsanat: , ,

Kommentit suljettu.