Pariisiin kylppäriremontti

Torstai, Marraskuu 19, 2009
By Pekka - Dooxe tiimi

Aiemmin Dooxen blogissa jo kerrottiin, että Suomen suosituin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu on valloittanut Suomen ja nyt on ensimmäiset merkit siitä, että Dooxe aloittaa myös Euroopan valloituksen. Palveluun on nimittäin tullut tarjouspyyntö, jossa haetaan tekijää kylppäriremontille, joka sijaitsee Pariisissa.

Ranskan pääkaupunki tunnetaan upeana ja elävänä kaupunkina Seine –joen rannalla. Huikea kulttuuri ja historia värittävät pariisilaisten jokapäiväistä elämää. Rakennukset henkivät vuosisatojen aikaista tyyliä ja loistoa. Rakennuskanta on vanhaa ja eipä taida Pariisista löytyä korttelia, jossa ei jonkinlaista remonttia tehtäisi. Toki Pariisista löytyy myös uudempaa ja uusiakin asuintaloja.
Suurkaupungissa remontin tekemisessä on monia haasteita, mutta ”pariisilaiset” kattonäkymät vetävät varmasti puoleensa myös remontin tekijöitä –ei pelkästään asunnoissa eläviä. Tätä kirjoitettaessa ainakin yksi uskalias on tehnyt tarjouksen urakasta. Löytyykö muita rohkeita ja ehkä seikkailunhaluisiakin ammattitekijöitä? Mielenkiintoista on seurata miten remontin kohtalo ratkeaa.

Avainsanat: ,

3 Vastaukset to “Pariisiin kylppäriremontti”

 1. Nicolas kirjoitti:

  Kuka se ONNEA urakoitsija, joka menee lomailemaan Pariisissa?

  #19
 2. Nicolas kirjoitti:

  Äsken olin puhunut yhden Ranskassa olevan sisustajan ka, hän kertonut mitkä hintaiset on Ranskan+raksamiehet. Ovikotelo-380€/kpl; laatoitus- 50–60€/m2; parketin asennus- 38€/m2.
  Tästä pitää ottaa Suomeen esimerkit!

  #20
 3. Pekka - Dooxe tiimi kirjoitti:

  Pariisin kylppäriremonttiin on tullut muutamia tarjouksia ja on ollut hienoa nähdä, että palveluntarjoajat ovat tehneet tarjouksia sekä englanniksi että ranskaksi. Näyttää siis siltä, että kohde kiinnostaa tarjoajia. Kohde on sulkeutunut 9.12. ja asiakkaalla on nyt mahdollisuus verrata tarjouksia ja tehdä sitten halutessaan valinnan.

  Jäädään odottelemaan asiakkaan valintaa ja urakoitsijan mahdollista ranskan reissua.

  #21