Avainlippu liputtaa laatua ja osaamista

Sunnuntai, Joulukuu 27, 2009
By Pekka - Dooxe tiimi

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan suomalaiset ovat erittäin kiinnostuneita tuotteen ja palvelun alkuperästä. Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta on sitä mieltä, että kuluttajalla on oikeus tietää tuotteen valmistusmaa ja samoin palvelun alkuperä.  Tämä käy ilmi Suomalaisen Työn Liiton vuonna 2008 tekemästä tutkimuksesta.

Dooxe.fi palvelun saama Avainlippu edustaa kuluttajalle laatua, osaamista, turvallisuutta ja vastuullisuutta. Me Dooxessa olemme ylpeitä saamastamme sinivalkoisen Avainlipun käyttöoikeudesta.

Valitsemalla kotimaisia palveluja kuluttaja voi vaikuttaa merkittävästi työllisyyteen ja kilpailukykyyn. Avainlipulla oli aivan ratkaiseva merkitys kuluttajien mielikuvaan tuotteen laadusta. Mutta kuten käytäntö on osoittanut, ei mielikuva kestä, jos se ei vastaa todellisuutta. Me Dooxessa haluamme liputtaa sinivalkoisen Avainlipun puolesta ja tarjota uusia työmahdollisuuksia ja tapoja työllistää ammattitekijät.

Avainsanat:

Kommentit suljettu.