Karttanäkymä lisätty palveluun

Tiistai, Joulukuu 22, 2009
By Teemu -Dooxe tiimi

Olemme lisänneet palveluun uutena ominaisuutena tarjouspyynnön lähettämiseen karttanäkymän. Kirjoittaessasi tarjouspyyntöön työkohteen katuosoitteen, niin postinumero ja kaupunki täyttyy automaattisesti. Muista tarkistaa, että kyseiset tiedot ovat täytetty oikein.

Samoin työkohteen sijainti näkyy kartalla jonka saat näkyville “Näytä kartta” painikkeesta. Tarjouspyyntöä lähettäessä kartalla näkyy sijainti jota voit muuttaa klikkaamalla paikkaosoitinta ja hiirtä liikuttamalla, mikäli paikkaa osoittava merkki ei ole oikealla kohtaa. Kartan vasemmassa yläkulmassa on +/- merkit joita klikkaamalla voi suurentaa/pienentää karttanäkymää. Klikkaamalla karttaa, pitämällä hiiren nappulaa pohjassa ja liikuttamalla hiirtä voi karttaa siirtää toiseen kohtaan (katso kuva alla).

Karttanäkymä tarjouspyyntöä lähettäessä

Karttanäkymä tarjouspyyntöä lähettäessä

Tarjouspyynnön lähetäämisen jälkeen muille käyttäjille näkyy ainoastaan työkohteen sijainti noin kilometrin tarkkuudella, eli tarkkaa osoitetta ei näytetä julkisesti palvelussa. Karttanäkymä helpottaa urakoitsijoitaa paikantamaan työkohteen, jotta urakoitsija voi tarkistaa onko työkohde hänen toiminta-alueella. Vasemmassa yläkulmassa on +/- merkit joita klikkaamalla voi suurentaa/pienentää karttanäkymää. Klikkaamalla karttaa, pitämällä hiiren nappulaa pohjassa ja liikuttamalla hiirtä, voi karttaa siirtää toiseen kohtaan (katso kuva alla).

Karttanäkymä tarjouspyyntöä katsottaessa

Karttanäkymä tarjouspyyntöä katsottaessa

Avainsanat: ,

Kommentit suljettu.