Vuorokaudessa kuusi tarjousta!

Keskiviikko, Helmikuu 10, 2010
By Pekka - Dooxe tiimi

Mistä löytäisi jonkun tekemään pienen wc-kylpyhuoneen lattiaremontin? Niin, mistähän sellaisen tekijän saisi, kun työ on aika pieni, mutta eipä itsekään osaa tehdä.

Ennen kyseltiin kavereilta, selattiin puhelinluetteloa ja keltaisia sivuja sekä vielä soiteltiin ympäriinsä. Sitten löytyi joku, joka tiesi jonkun. Soitto tekijälle ja esittämään kainoa tiedustelua, että olisiko remonttityön tekeminen mahdollista ja vielä hintakin olisi hyvä tietää. Neuvotteluvaraa ei pahemmin ollut. Kunhan nyt saisi vain tekijän jostain ja uuden lattian.

Dooxe.fi palvelusta löytyy aivan päinvastaisia esimerkkejä. Esimerkiksi edellä kuvatunlaiseen työhön -pikku-wc:n lattian uusimiseen- työstä ilmoittaja sai vuorokaudessa kuusi tarjousta!

Viisi urakoitsijoista tarjosi kokonaisurakkana ja yksi tarjosi tuntihinnalla. Asiakkaan kannalta helppoa ja vaivatonta; kirjoittaa kuvaus työstä ja mukaan vielä selventävä kuva. Sitten vain odottamaan tarjouksia, joita tulikin saman tein. Ei soittoja ja kyselyjä ympäriinsä tai keltaisten sivujen plaraamista. Ja tarjousaikaa oli tuolloin jäljellä vielä 29 päivää.

Avainsanat: , , , ,

Kommentit suljettu.