Remontti sopimus liitetty palveluun

Torstai, Maaliskuu 18, 2010
By Teemu -Dooxe tiimi

Rakentamisen ja remontoinnin työkohteista on aina hyvä tehdä kirjallinen sopimus urakoitsijan kanssa. Kirjallisen sopimuksen avulla molemmat osapuolet tietävät mitä työtehtäviä urakoitsijan tulee tehdä ja mitkä työtehtävät kuuluvat työn tilaajan vastuulle. Sopimuksessa on myös hyvä mainita kumpi osapuoli vastaa materiaalien ostamisesta, mitkä ovat maksuehdot ja tarjoaako urakoitsija takuuta tehdylle työlle.

Dooxen palveluun on nyt liitetty uutena ominaisuutena Sopimuspohja. Kun työn tilaaja valitsee urakoitsijan palvelun kautta lähetämme työn tilaajalle esitäytetyn sopimuksen jossa on mm. molempien osapuolien tiedot, työn kuvaus sekä tarjouksen hinta. Käyttäjä voi muokata sekä täydentää sopimusta, kun valittu urakoitsija on käynyt paikan päällä tarkistamassa työkohteen ja osapuolet ovat sopineet työn toteutuksen yksityiskohdista.

Avainsanat: , , , ,

Kommentit suljettu.