Työn tilaaja haluaa tietää yrityksen tarkat tiedot

Maanantai, Maaliskuu 22, 2010
By Teemu -Dooxe tiimi

Helmikuun alussa toimme palveluun uutena ominaisuutena yritysten profiilin selkeämmän näkymän sekä mahdollisuuden tarkistaa yrityksen / urakoitsijan tarkemmat tiedot Kauppalehden tai YTJ:n palveluista. Käyttäjät ovat ottaneet nämä uudistukset erittäin hyvin vastaan ja yritysten profiileja käydään katsomassa huomattavasti useammin kuin ennen. Palveluun rekisteröityneet yritykset ovat myös aktiivisesti käyneet päivittämässä yrityksen tietoja ja lisänneet tarkempia kuvauksia heidän osaamisesta.

Yksi tärkeimmistä tiedoista työn tilaajalle on yrityksen / urakoitsijan ennakkorepintärekisterin tila. Tarkistamme kaikki palveluun rekisteröityneet yritykset ja merkitsemme yrityksen profiiliin tiedon kyseisen yrityksen ennakkoperintärekisteristä. Mikäli yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin on työn tilaaja oikeutettu käyttämään kotitalousvähennystä yritykseltä ostetuissa palveluissa.

Avainsanat: , ,

Kommentit suljettu.