Uudella ilmeellä kesään

Keskiviikko, Kesäkuu 23, 2010
By Pekka - Dooxe tiimi

Uusi versio Dooxen sivustosta aukesi keskiviikkona 23. kesäkuuta ja meillä Dooxessa eletään mielenkiintoisia aikoja. Päässä pyörii monia ajatuksia: miltä kokonaisuus näyttää livessä?; löytyvätkö tärkeimmät toiminnot helpommin?; miten käyttäjät kokevat uudistukset?

Uudistusten pitää parantaa vanhaa, se on kai aina lähtökohta. Tätä projektia veimme eteenpäin tavoitteena selkeyttää ja helpottaa tärkeimpien toimintojen hahmottamista ja löytymistä etusivulta. Ja ainakin omaan silmään tärkeimmät osiot osuvat helposti. Toki sivuja on tullut katseltua jo pidemmän aikaa, kun ulkoasua on hierottu ja funtsittu miten palaset saadaan loksahtamaan.

Sivujen ulkoasua ovat työstäneet kaikki Dooxen jäsenet sekä ulkopuoliset asiantuntijat ja siinä näkyy alan ammattilaisen kädenjälki. Mukana on myös jotain tuttua, kuten värimaailma. Dooxen logo on kokenut pienen evoluution ja istuu tyylikkäästi sivun kokonaisuuteen. Ulkoasu on tärkeä osa nettisivustoa, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että uudistus auttaa käyttäjiä. Toivottavasti käyttäjät arvioivat uudistusta ja saamme arvokasta palautetta. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan sähköpostia.

Kommentit suljettu.