Dooxe mukana Finnbuild2010 messuilla Puukeskuksen kanssa

Perjantai, Lokakuu 29, 2010
By Teemu -Dooxe tiimi

Lokakuun alussa järjestetyt Finnbuild2010 messut toivat erittäin paljon kiinnostuneita asiakkaita Dooxen ständille. Asiakkaiden joukossa oli suuri määrä yritykiä, joiden päivittäistä toimintaa Dooxen palvelu pystyy helpottamaan. Esimerkiksi hotellin omistaja oli positiivisesti yllättynyt, että palvelun avulla hänen ei enää tarvitse käyttää tunteja aikaa löytääkseen remonttimiestä hotellihuoneiden pieniin korjaustöihin. Työn alla oli tällä hetkellä etsiä puuseppä uusimaan muutaman saunan panelointi. Suuri joukko eri tavarantoimittajia oli halukkaita mainostamaan tuotteitaan palvelun sivuilla ja tämän osalta jatketaan keskusteluita mahdollisesta yhteistyöstä.

Dooxe oli mukana messuilla Puukeskuksen kanssa ja yhteistyön edistämistä jatketaan talven aikana tuomalla uusia yhteistyömalleja Dooxen yrityksille.

Finnbuild2010-dooxe-1

Finnbuild2010-dooxe-2

Finnbuild2010-dooxe-3

Avainsanat: , , ,

Kommentit suljettu.