Tavaroiden huutokauppa vetää puoleensa

Keskiviikko, Joulukuu 1, 2010
By Teemu -Dooxe tiimi

Tavaroiden huutokauppa toimii Suomessa internetissä menestyksekkäästi. Moni on onnistunut itse tai kuullut kaveriltaan, että teinpä hyvät kaupat netin huutokaupassa. Käyttäjät ovat luoneet ainakin huuto.netiin toimivat markkinat. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä toimivammat markkinat.

Internetin globaalista luonteesta kertoo, se että myös maailmanlaajuinen eBay huutokauppa on rantautunut Suomeen ja samaan tyyliin alkuvuodesta ruotsalainen Blocked rantautui suomeen Tori.fi palvelulla. Maailmalla mainetta ja kuuluisuutta niittänyt tavaroiden huutokauppasivusto tarjoaa nyt mahdollisuuden asioida palvelussa myös suomen kielellä. Innokkaasti tavaraa netistä ostavat suomalaiset voivat nyt hyötyä maailmanlaajuisesta palvelusta. Erityisesti hinnat ja valikoima kiinnostavat varmasti monia. On mielenkiintoista seurata millaiseen kauppaan suomalaiset yltyvät maailmanlaajuisilla huutokauppamarkkinoilla.

Miten käy Suomi – Ruotsi – USA maaottelun?

Avainsanat: , , ,

Kommentit suljettu.