Tee kysymyksiä – Onnistunut valinta osa 2/4

Maanantai, Kesäkuu 20, 2011
By Teemu -Dooxe tiimi

Jos vastaukset ovat ympäripyöreitä ja alan yleistä jargonia, ei niihin kannata tyytyä. Tarkentavien kysymysten tekeminen kannattaa. Vakavasti otettavat urakoitsijat vastaavat varmasti mielellään kaikkiin työtä koskeviin kysymyksiin. Kannattaa olla realisti, eikä luottaa epämääräisiin lupauksiin. Tarkat ennakkotiedot työkohteesta varmistavat, että tekijä ja tilaaja tietävät mitä onnistuneeseen työsuoritukseen vaaditaan.

Mikäli urakoitsija ei ole tehnyt tarjousta sinulle, vaan on jättänyt ainoastaan viestin keskustelupalstalle, pyydä häntä tekemään tarjous palvelussa. Tällöin voit helposti vertailla saatuja tarjouksia palvelussa. Hyväksy sopivin tarjous palvelussa, jonka jälkeen lähetämme sinulle esitäytetyn urakkasopimuksen. Aina kannattaa tehdä sopimus työn toteuttamisesta kirjallisesti. Älä koskaan sovi pelkästään suullisesti, vaikka työ olisi kuinka pieni tahansa.

Kommentit suljettu.