Vertaile vaihtoehtoja – Onnistunut valinta osa 1/4

Tiistai, Kesäkuu 7, 2011
By Teemu -Dooxe tiimi

Yksi suurimpia mahdollisuuksia virheisiin syntyy, jos valitsee aina halvimman tarjouksen ilman, että käy läpi tarkasti kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot. Valinta voi tuntua helpolta ja halvalta, mutta jos tarjottu hinta on uskomattoman halpa, niin jotain voi olla pielessä. Tällaisessa tilanteessa kannattaa todellakin käydä tarkasti läpi palvelun tarjoajan tiedot (suositukset, pätevyydet, vakuutukset ym.). Jos et vakuutu tekijän tiedoista, älä silloin hyväksy ja valitse tarjousta!

Muista myös, että valitse ainoastaan urakoitsija joka on antanut totuudenmukaisen tarjouksen palvelun kautta sinun tarjouspyyntöösi. Kun valitset Dooxe palvelusta tarjouksen joka on tehty sinulle, niin lähetämme sinulle esitäytetyn urakkasopimuksen sähköpostilla jonka voit allekirjoittaa urakoitsijan kanssa sovittuanne työn toteutuksen yksityiskohdat. Mikäli olet löytänyt kiinnostavan urakoitsijan palvelusta, mutta hän ei ole tehnyt sinulle tarjousta, niin lähetä hänelle viesti palvelun kautta ja pyydä häntä tekemään virallinen tarjous palvelun kautta. Näin molemmat osapuolet tietävät mihin sitoutuvat ja saat palvelusta esitäytetyn urakkasopimuksen valittuasi tajouksen palvelussa.

Kommentit suljettu.