Miksi kannattaa valita työn tekijä Dooxe -palvelun kautta

Perjantai, Elokuu 19, 2011
By Teemu -Dooxe tiimi

Työn tekijäksi kannattaa valita yritys tai henkilö, joka on tehnyt tarjouksen Dooxen palvelun kautta, koska se lisää turvallisuutta ja antaa mielenrauhaa. Tarjouksen tehnyt työn tekijä sitoutuu hintaan, jonka palvelussa tarjoaa, ellei kirjallisessa sopimuksessa toisin sovita. Valinnan jälkeen palvelu lähettää sinulle kirjallisen urakkasopimuksen työkohteesta, jossa voitte sopia tarkemmat yksityiskohdat työkohteesta sekä työn toteuttemisesta.

Hyvät suositukset saanut työn tekijä on arvioitu luotettavaksi ja tunnetuksi tekijäksi palvelussa. Tämä antaa varmuutta työn suorittamisesta ja työn laadusta. Pelko siitä, että työ jäisi kesken tai tehtäisiin huonosti on turhaa.

Palvelussa avoimesti tarjouksia tekevät yritykset ja henkilöt ovat tarkkoja saamistaan arvosteluista, sillä hyvät arvostelut palkitsevat ja töiden määrä kasvaa. Kannattaa aina valita tekijä palvelun kautta ja antaa työstä arviot. Tämä lisää palvelun luotettavuutta ja helpottaa muiden käyttäjien valintoja.

Avainsanat: , ,

Kommentit suljettu.