Dooxen tarjouspyyntöpalvelu täyttää 3 vuotta tänään 26.11.2011

Lauantai, Marraskuu 26, 2011
By Teemu -Dooxe tiimi

Rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu www.dooxe.fi täyttää 3 vuotta. Vuonna 2008 avattu palvelu on kasvanut ripeästi ja palveluun on rekisteröitynyt jo 6300 käyttäjää. Meille tekijöille on ollut motivoivaa, kun olemme saaneet paljon positiivista palautetta.

Palvelu on koettu hyödylliseksi ja sille on ollut tarvetta. Tätä todistavat luvut: ilmoitettujen töiden arvo on  20 miljoonaa euroa ja töiden keskihinta on 4000 euroa. Ei siis mitään nappikauppaa, vaan merkittävää toimintaa.

Dooxen kautta yrittäjät ovat löytäneet uusia töitä ja lisää töitä silloin, kun tarvetta on ollut. Palveluun on rekisteröitynyt 1200 yritystä, joiden palveluksessa on noin 4000 ammattitekijää. Dooxe on tarjonnut monelle tekijälle tilaisuuden työllistyä ja se on hieno asia. Dooxen kautta on tehty töitä ympäri Suomea.

Avoin palvelu torjuu tehokkaasti harmaata taloutta. Hämäriä tekijöitä ei kiinnosta olla mukana palvelussa, jossa kaikki tiedot ovat kaikkien nähtävillä. Samoin työn laadun laita. Hyvästä työstä saa hyvät arviot ja huonosti tehdystä työstä ei tähtiä satele. Arviointi auttaa muita työn tilaajia tekemään oikeita valintoja. Aina hinta ei suinkaan ole ratkaiseva tekijä vaan laatukin ratkaisee. Silloin tarjous voi olla muita kalliimpikin.

Rekisteröityneiden yritysten tiedot, kuten y-tunnus, kuuluminen ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisävelvollisuus tarkistetaan säännöllisin väliajoin. Tämä pitää hämärämiehet kaukana.

Avainsanat: , ,

Kommentit suljettu.