Tosi-tv:n kauhutodellisuus

Keskiviikko, Joulukuu 7, 2011
By Teemu -Dooxe tiimi

Suomessakin pyörii tosi-tv-sarja, jossa Britannian kammottavia remonttikupruja selvitetään reippaalla otteella, mutta niin, että pettynyt asiakas saa myös tarvitsemansa avun. Niin kutsutut cowboy-remontoijat ovat kyllä saaneet aikaan uskomattomia viritelmiä. Seinät on rakennettu miten sattuu; vinoon ja tukematta.

Eräässäkin tapauksessa talon laajennusosan muurattu ulkoseinä kaatui muutaman reippaamman iskun jälkeen. Talon omistajien ilmeet olivat kauhistuneita ja järkyttyneet omistajat purskahtivat itkuun, nähdessään millaisesta työstä he olivat maksaneet. Tekijä oli löytynyt tuttavan kaverin suosituksella. Mikähän mahtoi olla suosittelijan fiilis tämän jälkeen…?

Tällaisten tragedioiden välttämiseksi on turvallisempaa käyttää kaikille avointa sähköistä palvelua. Muiden arvioinnit paljastavat nopeasti millaisesta tekijästä on kyse. Dooxen palvelussa julkinen arviointi toimii ja se pitää ”cowboyt” poissa palvelusta. Työn voi tehdä huonosti vain kerran. Sen jälkeen jokainen palvelun käyttäjä on tästä tietoinen. Tähdet loistavat yritysten tiedoissa. Ellei näin ole, niin eipä taida olla töitäkään.

Avainsanat: , ,

Kommentit suljettu.