Keskustelupalsta » Yleinen keskustelu

Harmaa talous (2 Artikkelit)

 • Aloitettu 9 vuotta sitten - kirjoittaja Keikka
 • Uusin viesti: Pekka - Dooxe tiimi
 1. Keikka
  Jäsen

  Miten muka Dooxe estää harmaata taloutta, kun sen kautta tulevat tarjoukset ovat hinnoiltaan alle kaikkien suositushintojen. Otetaan esimerkki Työmies saa palkkaa 15 € h sivukulut 72 % eli yhteensä 25,80 € tähän lisättävä kate josta yrittäjä maksaa kirjanpidon, puhelinlaskut, auton, varaston, työkalut ja muut laskut. Tuntiveloituksen pitäisi olla silloin yli 30 € Alv 0 %
  Ihmettelen miten joku voi tarjota ammattitaitoista työtä alle 30 € sis. Alv. 23 % ja tästä vielä pois\" dooxe\" palvelumaksu.
  Näin katsottuna Dooxe edistää harmaata taloutta.

  Lähetetty 9 vuotta sitten #
 2. Pekka - Dooxe tiimi
  Moderaattori

  Dooxen kaikille avoin palvelu torjuu tehokkaasti harmaata taloutta. Rekisteröityneiden yritysten tiedot, kuten y-tunnus, kuuluminen ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisävelvollisuus tarkistetaan säännöllisin väliajoin. Tämä pitää hämärämiehet kaukana.
  Hämäriä tekijöitä ei kiinnosta olla mukana palvelussa, jossa kaikki tiedot ovat kaikkien nähtävillä. Hyvästä työstä saa hyvät arviot ja huonosti tehdystä työstä ei tähtiä satele. Arviointi auttaa muita työn tilaajia tekemään oikeita valintoja. Aina hinta ei suinkaan ole ratkaiseva tekijä vaan laatukin ratkaisee. Silloin tarjous voi olla muita kalliimpikin. Jos joku haluaa tosissaan harjoittaa kyseenalaista toimintaa, on sitä mahdotonta täysin kitkeä pois.

  Lähetetty 9 vuotta sitten #

RSS-syöte tälle aiheeelle

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kirjoittaaksesi viesti.