Tietoa Palvelusta

Dooxe on ilmainen, helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään oikean henkilön tekemään kaikenlaisia töitä, pienistä remonteista ja erikoisvaatimuksia edellyttävistä korjaustöistä aina jokapäiväisiin töihin, joita ei vaan saa tehtyä kuntoon. Katso miten palvelu toimii sivuilta www.dooxe.fi.

Tämän sivuston Blogissa kirjoitamme aiheista jotka liittyvät Dooxen palveluun sekä aiheisiin joiden parissa työskentelemme päivittäin. Toivomme kaikilta lukijoilta kommentteja kirjoituksiimme ja jos teillä on ideoita kirjoituksista, niin lähettäkää meille viestiä ja pyrimme vastaamaan teidän toivomuksiin.

Keskustelu -osio on tarkoitettu kaikille Dooxen palvelun käyttäjille joilla on kysymyksiä tai kommentteja palvelusta. Jokainen käyttäjä voi jättää kysymyksiä sekä kommentteja keskustelu -osioon ja Dooxen tiimi vastaa näihin kysymyksiin. Jokainen käyttäjä voi myös vastata toisten käyttäjien esittämiin kysymyksiin.

Dooxen tiimi tarkistaa kaikki kommentit sekä keskustelu -artikkelit ja varaa oikeuden poistaa/muokata tekstit jotka eivät ole sovinnaisia sivustolle.


Kommentit suljettu.